Speelotheek Woerden

Tournoysveld 94
3443 EW Woerden
info@speelotheekwoerden.nl
Telefoonnummer : 06-37394301 (alleen tijdens openingstijden)

 

C580 Playmob poolexpeditie

Basisprijs
Beschrijving

Playmobil Hoofdkwartier poolexpeditie - 9055

Dit Playmobil hoofdkwartier van de poolexpeditie is uitgerust met een enorm kanon, sneeuwscooter en coole lichteffecten. Voor de lichtmodule is een batterij nodig (niet meegeleverd). Afmetingen: 30 x 28 x 20,5 cm (L x B x H). De ijskoepel van het hoofdkwartier kan worden verwijderd om met het laboratorium te kunnen spelen. Het onderzoekslaboratorium in de Playmobil iglo is uitgerust met meerdere laboratoriumtafels en beeldschermen. In het midden van het laboratorium bevindt zich de onderzoekseenheid voor energie. Hier kunnen de geborgen ijskernen worden onderzocht. Door de combinatie van de ijskernen en de energiekristallen ontstaan coole lichteffecten. De koepel op het dak van het gebouw licht door deze effecten eveneens op. De energie-onderzoekseenheid is voorzien van een functie voor automatisch uitschakelen. Het reuze kanon wordt op de verdedigingsmuur bevestigd en gebruikt ter verdediging tegen de ijspiraten. Hier bevindt zich tevens een geheime bergplaats voor de energiekristallen. De afdekking van de geheime bergplaats kan met de meegeleverde bijl worden opgetild.

Playmobil Poolreizigers met hondenslee - 9057

Playmobil 9057 poolreizigers met hondenslee met veel toebehoren voor onderzoek en 4 sledehonden. De slee heeft veel ruimte voor het vervoer van het meegeleverde gereedschap en de energiekristallen. Het gereedschap kan met de siliconenriem worden vastgezet op de slee. Inclusief 4 sledehonden voor het trekken van de slee. Een Playmobil speelfiguur kan staand op de slee reizen. De geborgen energiekristallen kunnen in de meegeleverde transportbox worden bewaard. Inclusief 1 Playmobil speelfiguur.

 

Playmobil Sneeuwscooter met ijspiraat - 9058

Playmobil 9058 sneeuwscooter met bewegend dubbelkanon en terugtrekmotor. In het voertuig kan een de Playmobil ijspiraat plaatsnemen. Het dak is afneembaar. In de schuiflade aan de zijkant kan een energiekristal worden opgeborgen. Inclusief 1 Playmobil speelfiguur.